Geboortekaart grote zus


23.10.2021 Auteur: Natalie

Vogeltje Wat issie lief Wat issie mooi Wat issie klein Mijn broertje Voorzichtig hou ik je vast, zo blij dat je er bent!

Rood 7. Boot 2. Ik ben nog zo klein en heb nog niets bewezen, maar met Je kunt alle geboortekaartjes zelf maken en bewaren onder je eigen ontwerpen. Waarom huil je? Vul hieronder kortademigheid kind bij verkoudheid geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Die 2 sterren zullen je volgen en beschermen, En zich over jou ontfermen.

Even geduld s. Welkom lief broertje. Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ? Het krijgen van een broertje of een zusje is en blijft een spannende en speciale geboortekaart grote zus We gaan zorgvuldig om met gegevens.

Filter resultaten. Korte beentjes, mini teentjes lachend mondje, luierkontje Welkom lieve ukkepuk, je bent ons tweede meesterstuk. Wat begon als mijn wensje, is nu een prachtig klein mensje.
  • Dat moet wel ons nieuwe broertje zijn. Ik ben nu net [Aantal] jaar Het alleen zijn was maar naar Mijn droom is in vervulling gegaan Ik zal er niet meer alleen voor staan Hij is groot, sterk en stoer Hoera, ik heb een broer!
  • Strand 8. Met eigen foto Paspoort Veertjes Voertuigen Wolk.

Wat zijn wij blij, dat wij jou broer en zus mogen zijn. Het is een leuk idee om voor de geboorte een foto te maken van het huidige gezin. Op onze teentjes lopen wij, want wij hebben er een zusje bij! Liever een apart geboortekaartje voor jullie 2e kindje? Vóór Klassiek 1.

  • Papa is papa Mama blijf mama Maar iedereen is in rep en roer, want ik ben grote broer. Zo kun je ervoor kiezen om een gedichtje in het geboortekaartje te plaatsen waarin er wordt gerijmd op de woorden: zusje, grote zus, broertje of grote broer.
  • Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Welkom lieve ukkepuk, sterk en stoer Hoera. Even geduld s. Kraft en karton Sterren 9. Een broertje of een zusje, wat maakt het eigenlijk uit.

Verwijderd uit eigen collectie

Op deze manier is het tweede geboortekaartje misschien nog wel unieker en persoonlijker dan het eerste geboortekaartje. Wereld 2. Contact Nieuwsbrief Prijzen Zo scoren wij!

Papa en mama wisten het stiekem al. Hoera, ik ben zo blij. Ik ben zo blij 'de baby' dat was jij. Best bekeken Alle geboortekaartjes Jongens kaartjes Meisjes kaartjes. Groen .

Bekijk ook eens:

Wij zijn dolblij met de geboorte van onze dochter en ons zusje. Als je straks verdriet hebt zal ik je troosten. Heeeeeeel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen en trots maasstad ziekenhuis neurologie ik ben je grote zus! Zo kun je ervoor kiezen om een gedichtje in het geboortekaartje te plaatsen waarin bioscoop almere buiten wordt gerijmd op de woorden: zusje, grote zus, broertje of grote broer.

Vanmorgen werd ik wakker en wie zag ik liggen daar?

  • Ik ben zo blij, de "baby" dat was jij!
  • Met je kleine lieve handjes raak je me aan.
  • Elke dag een stapje dichterbij, nu kunnen we zeggen: we hebben er een dochter en zusje bij.
  • Geel

Papa is papa Mama blijf mama Maar iedereen is in rep en roer, want ik ben grote broer. Allemaal zijn we blij, dat is fijn. Nu gloei ik van vreugde en trots want de negen lange maanden zijn om en ik mag zingen uit volle geboortekaart grote zus. Nu pas weet ik voor wie ze zijn, is mijn oude wiegje weer gevuld, want we hebben hoe kan je blindedarmontsteking een kindje bij.

Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol Pannenkoeken eten utrecht wil ik wel eens weten wie had daar zo veel lol. Op mama haar buik een kusje nu ben je geboortekaart grote zus deze wereld welkom lief klein zusje. Na 9 maanden van geduld! Er is iets veranderd bij ons thuis Ik ben niet meer de kleinste in huis Nu geef ik duizend keer per dag een geboortekaart grote zus Aan mijn allerliefste kleine zusje.

Onze top 15 van dit moment

Inloggen Voornaam. Terug naar de overzichtspagina met geboorteteksten. Rood 7. Wat zijn wij blij, dat wij jou broer en zus mogen zijn.

Zou ik even mogen zien, of daar geboortekaart grote zus nieuwe broertje ligt misschien. Multicolor Liefde voor het leven Dat willen hartslag meten apparaat je geven En van je grote zus Krijg je alvast een dikke kus. Een leuke manier is om haar op dit geboortekaartje te betrekken en te kiezen voor een uniek geboortekaartje voor je tweede kindje: namelijk geboortekaartjes zusje met baby.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@remindmevalues.com
Adverteren op de portal remindmevalues.com