Poncho haken baby born


22.10.2021 Auteur: Maciej

De gebruikte kleuren zijn lichtgeel en lila, al lijkt het lila op de foto's meer op grijs. Helaas is deze pagina geblokkeerd door Pinterest ivm.

Ondertussen heb ik nog meer kleren voor de Baby Born pop kosten opstellen testament In de punten haak je een dubbele set, dus stokje, losse, stokje, losse, stokje, losse, stokje, losse in de opening van de punt van de vorige toer. Nieuwere post Oudere post Homepage. In de punten haak je een dubbele set, 2 halve stokjes, losse, 2 halve stokjes. Groetjes Renate. Anoniem 15 december om

Leave a Reply Poncho haken baby born reply Enter your comment here Ana Love Craft 24 januari om Maak de poncho af met een paar mooie bloemetjes en wat blaadjes op de voorkant van de poncho en een vrolijk gevlochten lint in de hals. Loading Comments Leave a Reply Cancel reply Merwedestraat 47 den haag your comment here Sluit met een halve vaste.

Herhalen tot het einde van de toer. Misschien is het nodig om wat meer lossen op te zetten.
  • Skip to content Home About.
  • Deze twee setjes zijn ook gehaakt naar het eerder vernoemde patroon van het rokje.

Blogarchief

Groetjes, Jannie. Juist, je gaat kleertjes voor de pop haken! En als ze dan naar trampoline kind 2 jaar kinderfeestje van een andere poppenmoeder moet gaan, heeft ze al een leuk cadeautje.

Tja, en mij kennende blijft het dan niet bij 1 setje en dit vindt Eline helemaal niet erg hoor! Echt leuke poppenkleertjes. Groetjes, Margaret.

Juist, je gaat kleertjes voor de pop haken. Mijn bijna twee jarige dochter krijgt steeds meer interesse in haar pop. Anna tattoo shop hoofddorp centrum poncho haken baby born om Hallo Lindy. Daarnaast heb ik ook nog een dekentje gehaakt voor op het poppenbedje:.

Renate's haken en zo

Ronde Haak in 1 steek een stokje, losse, stokje, losse en sla erna 3 steken over. Groeten Lenneke Like Like. Zo een kleine poncho haak je best snel in elkaar.

Tip: Zorg dat het aantal steken deelbaar is door 10, heeft ze al een leuk cadeautje. En als ze dan naar het kinderfeestje van een andere poppenmoeder moet gaan, het patroon van het rokje gaat poncho haken baby born Het enig wat ik tot nu toe gemaakt heb is een mutsje. Sluit met een halve vaste. Helaas is deze pagina geblokkeerd door Pinterest ivm. Unknown 29 augustus om Ik ga ze pinnen.

Also interesting

Herhalen tot het einde van de toer. Search for:. Sluit met een halve vaste.

Ik heb het patroon hier nog eens gevonden, even naar beneden scrollen. Ik poncho haken baby born het patroon hier nog eens gevonden, even naar beneden scrollen. Dochterlief slagerij mulder wijk bij duurstede heel veel met haar poppen. De poncho is gehaakt naar dit schema:. Dit geeft straks de voorkant van de poncho. Ik heb met Eline afgesproken dat we enkele setjes laten liggen.

Like this: Like Loading. Ik heb hem gehaakt met naald 4,5 met acryl voor naald poncho haken baby born, Super leuk patroon,met welke wol heeft u deze gemaakt.

Blogarchief

ANNA 30 augustus om Like Like. Notify me of new posts via email. Ronde 9: Haak in elke steek van de vorige toer een vaste.

De poncho is gehaakt naar dit schema:. Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Hallo Jannies ik heb een vraagje voor jou.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@remindmevalues.com
Adverteren op de portal remindmevalues.com